RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

Articole

Gina Pistol este vedeta cu cea mai frumoasa piele!

Articol din: 19 noiembrie 2013
Citeste despre: gina pistolrithual dermrithual parisGINA PISTOL: ,,De cand folosesc Rithual Derm nu mai am probleme cu tenul si caderea parului!''

Gina Pistol, una din cele mai frumoase femei din România, a impartasit secretul sau de frumusete. 
Mereu radioasă şi frumoasă, Gina Pistol consuma zilnic pilule naturale pe baza de colagen, antioxidanti si alge marine.
Toate aceste ingrediente se gasesc intr-o singura pilula, care trebuie consumata seara inainte de culcare.

Rithual DERM opreşte căderea părului si ajuta la regenerare! În primele săptămâni de folosire zilnică veţi observa o scădere a ritmului de cădere a părului! Rithual Derm are proprietăţi care contribuie la intarirea radacinii parului.  Pe firele de păr se formează o peliculă ce va întări cuticulele, oferind protecţie, având în acelaşi timp şi un semnificativ efect fortifiant. Rithual Derm ajuta la sanatatea si cresterea parului!

ACTIV PENTRU PIELE, PAR SI UNGHII!
Gina Pistol:
,,Pentru mine, o piele sanatoasa si catifelata se aseamana unei bucati curate de portelan! Posibilitatile de infrumusetare sunt nelimitate insa trebuie sa gasesti un produs cu adevarat eficient. 
De cateva luni folosesc un produs, Rithual derm, pe baza de colagen, acid hialuronic, alge marine si alte ingrediente naturale.
Cu Rithual Derm am scapat de caderea parului, pete, celulita si alte probleme ale pielii.’’

Dermatologii recomanda ingrijirea pielii din interior cu ajutorul suplimentelor pe baza de ingrediente naturale. Se pare ca Gina Pistol stie lucrul acesta si consuma capsulele Rithual Derm in fiecare zi.
Capsulele ajuta la regenerarea pielii, trateaza acneea,vergeturile,cearcanele si petele!


Produse Rithual Paris